• q5
  • q6
  • q4

Categories produk

Aya rupa-rupa produk, kayaning tas asli kulit, tas kosmetik, tas PU, susunan handphone, baju, ornamén jeung saterusna. Aranjeunna ngawengku sakabéh aspék kahirupan.

Kailaien Quality bungkusan (Dongguan) Co., Ltd. ieu lokasina di Dongguan Guangdong, ngarasakeun angkutan merenah jeung lingkunganana geulis.

parusahaan urang nyertakeun wewengkon 2500 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 95 pagawé sarta leuwih ti 5 technicians. Kami husus dina ngarancang, ngolah jeung manufaktur rupa béda tina tas na boga hiji kapasitas produksina taunan leuwih 3.000.000 potongan tas.

parusahaan urang boga pangalaman euyeub dina industri Ngadu jeung bungkusan. produk utama urang kaasup ransel, kantong laptop, orok buku panutup, kolor kantong, kantong balanja jeung béda tas bungkusan husus pikeun produk éléktronik. Di sagigireun kami anu nyieun usaha hébat pikeun ngembangkeun produk anyar papanggih syarat béda.

maca deui

Naha Pilih Us

téhnologi produksi exquisite, nyadiakeun produk kualitas, nyadiakeun anjeun jeung pangalusna pre-jualan, jasa saatos-jualan.

Produk Artikel

produk urang aya rupa-rupa, kualitas luhur, kaasup bagasi, barang kulit, dompet, belts, kulit ponsel, sapatu kulit, kulit jeung saterusna.
nempo sadaya