• q5
  • q6
  • q4

Kategoritë e produkteve

Ka shumë lloje të produkteve, të tilla si çanta lëkure të vërtetë, çanta kozmetike, çanta UP, vendos të telefonisë mobile, rroba, stolitë dhe kështu me radhë. Ato përfshijnë të gjitha aspektet e jetës.

Kailaien Quality Packaging (Dongguan) Co, Ltd. ishte vendosur në Dongguan Guangdong, duke gëzuar transporti i përshtatshëm dhe mjedis të bukur.

Kompania jonë mbulon një sipërfaqe prej 2500 metra katrore dhe ka mbi 95 të punësuar dhe më shumë se 5 teknikë. Ne jemi te specializuar në projektimin, përpunimin dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të çanta dhe të ketë një kapacitet vjetor të prodhimit prej më shumë se 3.000.000 copë çanta.

Kompania jonë ka përvojë të pasur në kuletë dhe paketimit të industrisë. Produktet tona kryesore përfshijnë shpinës, qese laptop, libër mbuluar baby, Drawstring qese, qese shopping dhe çanta të ndryshme të paketimit të veçanta për produktet elektronike. Përveç kësaj, ne jemi duke bërë përpjekje të mëdha për të zhvilluar produkte të reja për të përmbushur kërkesat e ndryshme.

Lexo më shumë

pse na zgjodhet ne

teknologji hollë e prodhimit, për të ofruar produkte të cilësisë, për të siguruar ju me të mirë para-shitjes, pas shitjes shërbimi.

Produkte Featured

Prodhimet tona janë të ndryshme, me cilësi të lartë, duke përfshirë edhe bagazhet, artikuj lëkure, kuletat, rripa, lëkurë e telefonit celular, këpucë lëkure, lëkurë dhe kështu me radhë.
Shiko te gjitha