• q5
  • q6
  • q4

Kategori Product

Ana akeh jinis produk, kayata tas asli kulit, tas kosmetik, tas PU, mranata ponsel, sandhangan, ornamen lan ing. Padha kalebu kabèh aspèk kauripan.

Kailaien Quality Packaging (Dongguan) Co., Ltd. dumunung ing Dongguan Guangdong, nglaras transportasi trep lan lingkungan ayu.

Our company Jembaré saka 2500 meter lan luwih 95 karyawan lan luwih saka 5 teknisi. We sing specialized ing ngrancang, proses lan Manufaktur macem-macem jinis tas lan duwe kapasitas produksi taunan saka liwat 3,000,000 bagéyan tas.

Our company wis pengalaman sugih ing industri tas lan packaging. produk utama kita kalebu tas ransel, tas laptop, baby buku tutup, serut tas, tas blanja lan beda tas packaging khusus kanggo produk elektronik. Kejabi, kita nggawe efforts gedhe kanggo berkembang produk anyar kanggo syarat beda.

maca liyane

Napa Pilih kita

teknologi produksi kepileh, kanggo nyedhiyani produk kualitas, kanggo nyedhiyani sampeyan karo paling wis dodolan, layanan sawise-sales.

Products Bintang

Kita produk sing manéka warna, kualitas dhuwur, kalebu gawan, barang-barang kulit, dompet, sabuk, kulit ponsel, sepatu kulit, kulit lan ing.
ndeleng kabeh